malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Associació Catalana de Municipis

Malgrat de Mar és un dels 500 pobles que han demanat un judici del procés just i imparcial

La portaveu del govern Neus Serra ha participat aquest diumenge a l'acte convocat a Barcelona per l'Associació Catalana de Municipis per demanar el diàleg i un judici del procés just i imparcial. La iniciativa ha comptat amb el suport de mig miler d'alcaldes i alcaldesses de diferents partits. També hi eren presents familiars dels presos i dels polítics exiliats.Publicat:
11-02-2019 / 11:50:42
Actualitzat:
11-02-2019 / 12:23:46

La portaveu del govern local Neus Serra ha explicat que l'acte d'aquest diumenge "ha servit per expressar que units som més forts i, per tant, era important participar en un acte unitari que es feia per reclamar llibertat, justicia i democràcia". "Quan un ha de reclamar que un judici sigui just, anem malalement. Per tant, ja d'entrada tot apunta que aquest judici aixeca, com a mínim, desconfiances. Sabem que serà un judici polític", ha afegit Serra.

L’acte d'aquest diumenge organitzat per l'ACM s'ha fet al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Ha comptat amb la participació d’alcaldes i alcaldesses dels partits independentistes i també socialistes i dels comuns. Hi eren presents, a més, familiars dels presos i dels polítics exiliats.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits