malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Imatge d'arxiu del ple
Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà el ple ordinari de febrer

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària del ple de febrer amb 13 punts en l'ordre del dia. D'aquests, destaca l'aprovació definitiva del pressupost per aquest 2019; el reconeixement de crèdits de l'àrea de Cultura corresponents a l'exercici 2018 o la modificació puntual del POUM per al reajustament de sistemes públics a l'àmbit del CAP Josep Torner i Fors.

Durant la sessió plenària també és previst ratificar l'aprovació del projecte 'Millora de l'hàbitat forestal dels ratpenats cavernícoles al bosc de Can Palomeres'.

De l'ordre del dia destaca també la renovació dels membres del Consell Escolar municipal-Consell Educatiu de Malgrat de Mar i l'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança de circulació i regulació de guals del poble.

De l'apartat de mocions destquen dues. Una del Grup Municipal del PSC-CP a favor d'exigir al Servei Català de la Salut millores de les inversions en infraestructures i recursos humans a l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella per garantir la qualitat dels serveis que presta.

L'altra moció la presenta la CUP-PA per revocar els acords aprovats en la moció Declaració del Dia de l'Alliberament Fiscal que el consistori va aprovar fa uns mesos.Publicat:
06-02-2019 / 14:13:28
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El ple el podreu seguir en directe pel 107.4 FM, per internet a malgratcomunicacio.cat i amb l'app de la ràdio. En directe a partir de les 19h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits