malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Una seixantena de persones participen al taller sobre l'autoestima de Junts per Malgrat

El life coach Josep Cordón va apropar als assistents cinc contractes per a la vida. La proposta, titulada Auto Estima't, anava encaminada a desenvolupar l'autoestima, treballar la motivació, aprendre a dir "no" i alliberar-se del passat.
 Publicat:
01-02-2019 / 08:49:24
Actualitzat:
01-02-2019 / 09:13:00

La sala polivalent de Biblioteca La Cooperativa es va pràcticament omplir de gom a gom per prendre part al taller sobre l'autoestima, que va organitzar Junts per Malgrat. Les seixantena de persones que van participar-hi van poder conèixer una nova manera d'entendre la vida, la del life coach Josep Cordón. Cordón va proposar cinc nous contractes per a la vida: ser impecable amb les paraules, no agafar-nos les coses personalment, no fer suposicions, donar sempre el màxim en cada cosa que fem i fer les coses sense esperar res de ningú.

Carme Ponsa, portaveu de Junts per Malgrat, va explicar que aquest tipus de propostes són interessants perquè "pots aprendre coses o pots adonar-te que hi ha coses que per a tu són diàries i no els hi dones importància i realment sí la tenen i això és el que et pot fer canviar la manera de veure les coses". "Motivar és una de les coses que fan falta a moltes persones, a moltes àrees, i en la vida mateixa", ha afegit Ponsa.

El d’aquest dijous era el segon taller que Junts per Malgrat organitzava amb l’objectiu d’apropar diverses eines que poden ser útils als malgratencs i malgratenques en diversos àmbits. La primera activitat d’aquest tipus va servir per parlar als comerciants i empreses del poble de posicionament a les xarxes socials. La que es farà després de la d’aquesta setmana, al març, girarà al voltant de l’esport i la dona.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits