malgratcomunicacio.cat

En directe


Mesuren la qualitat de l'aire de Malgrat de Mar amb una unitat instal·lada al carrer de Sant Elm

Des d'avui i fins d'aquí dos mesos una furgoneta equipada de la Diputació de Barcelona mesurarà la qualitat de l'aire de Malgrat de Mar. En aquesta ocasió, la unitat s'ha instal·lat al carrer de Sant Elm, entre la plaça de Les Puntaires i la de Xesco Boix.Publicat:
10-01-2019 / 12:56:26
Actualitzat:
10-01-2019 / 14:41:54

La unitat que s'ha instal·lat a Malgrat de Mar, la UM1, disposa d'analitzadors de partícules PM10 i PM2,5, ozó, òxids de nitrogen i BTEX. També compta amb una estació meteorològica completa. Tot plegat per analitzar, durant dos mesos, la qualitat de l'aire del municipi.

La mostra d'aire que captarà la UM1 ha de ser el més representativa possible. Per això, s'ha col·locat al carrer de Sant Elm, entre la plaça de Les Puntaires i la de Xesco Boix. Es tracta d'una ubicació oberta, sense arbres a sobre ni edificis alts al voltant.

Aquesta no és la primera vegada que s'instal·la una unitat per mesurar la qualitat de l'aire de Malgrat de Mar. En altres ocasions, la UM1, que cedeix la Diputació de Barcelona, s'ha col·locat al Parc del Castell, al parc Francesc Macià o al Camp Municipal d'Esports. Els resultats, fins ara, sempre han estat bons.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits