malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament contrarestarà la pujada de l'IBI decretada pel govern espanyol

La regidora portaveu del govern, Neus Serra, ha explicat durant una entrevista al programa La Jungla que el que es farà aquest proper dijous és ratificar una modificació del tipus impositiu de l'ordenança que regula l'IBI davant la pujada del valor cadastral que ha fet el Govern central. D'aquesta manera, i segons Neus Serra, l'import del rebut per als ciutadans es queda igual, sense cap pujada. Concretament, la modificació és molt petita, es passarà del 0,775 al 0,760, es rebaixa el tipus impositiu del tram municipal de l'IBI. 

La modificació es farà en el decurs del ple ordinari del mes de gener que es farà dijous a partir de les 19H i que podreu seguir en directe al 107.4FM i a malgratcomunicacio.cat

 Publicat:
08-01-2019 / 13:34:09
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

D'altra banda, Neus Serra ha explicat que el govern espanyol ha tirat endavant un Reial Decret Llei de mesures urgents en matèria d'habitatge i lloguer que recull diferents mesures com ara que al rebut de l'IBI es pugui fer un recàrrec de fins al 50 per cent per aquells habitatges que estiguin desocupats. Una decisió però que no serà arbitrària sinó que s'hauran de fer inspeccions i trobades amb els propietaris. Això, segons Serra, ja estava previst que ho fes l'Estat i ara es permetrà que ho facin els Ajuntaments. Una mesura que el govern municipal podrà estudiar si ho desenvolupa en un futur per tal de poder aplicar a partir del 2020.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits