malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment del ple municipal d'anit.

El govern municipal aprova un pressupost de l'Ajuntament per al 2019 de més de 21 MEUR

El govern municipal, format per JxM, ERC, PDeCAT i CUP, ha donat llum verda, en el transcurs del ple d'aquest dijous, a un pressupost per a l'exercici de 2019 de 21.427.400 euros. La principal inversió que s'hi contempla és la que correspon a les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, que ascendeix a més de 3 milions d'euros.Publicat:
21-12-2018 / 09:34:47
Actualitzat:
21-12-2018 / 11:50:40

El pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici de 2019 va ser un dels temes que va generar més debat al ple d'anit, el darrer aquest any. Ramir Roger, regidor de Serveis Econòmics, va destacar que el pressupost està marcat, bàsicament, per tres condicionats: d'una banda, les ordenances fiscals es congelen i, per tant, no s'han modificat impostos, taxes ni preus públics; d'altra banda, les despeses de personal s'incrementen en 500.000 euros perquè, segons Roger, "hi ha llocs de treball que s'han de posar en el real valor laboral"; i, finalment, s'ha previst la inversió de més de 3 milions d'euros per a les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom.

Els números del consistori malgratenc es van aprovar ahir amb els vots favorables de l'equip de govern, format per JxM, ERC, PDeCAT i CUP; l'abstenció dels regidors del PSC; i el vot en contra del PP. Des del Partit dels Socialistes es va criticar el fet que el govern no apliqués canvis en les ordenances i que no se'ls hagués convocat a una reunió per explicar-los els pressupost. El portaveu socialista Joan Mercader va considerar, a més, que amb aquest pressupost "qui surt guanyant és l'alcaldessa Carme Ponsa". Per la seva banda, la regidora popular Ana Vega va titllar de "nefasta" la gestió de l'equip de govern.

LLum verda a l'adjudicació de les obres del Passeig Marítim i a la moció de PDeCAT

El ple municipal d'ahir també va servir, entre d'altres coses, per aprovar l'adjudicació de les obres incloses en el projecte d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom. La proposta va tirar endavant amb el suport dels quatre partits que governen (JxM, ERC, PDeCAT i CUP). El PSC i el PP van votar-hi en contra.

La moció que presentava PDeCAT de suport a la decisió dels presos polítics d'iniciar una vaga de fam, que es va mantenir tot i l'anunci ahir mateix que s'havia acabat, també es va aprovar amb els vots a favor del govern i en contra de l'oposició.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits