malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta, Obdúlia Cuatrecases i Josep Maria Crosas

Recuperen més de 1.000 hores d'imatges de Televisió de Malgrat

Des d'aquest diumenge es poden veure a internet més d'un miler d'hores d'imatges de la Televisió de Malgrat, que va emetre continguts entre el 1983 i el 1999. L'Arxiu Muncipal de Malgrat de Mar va presentar públicament ahir la feina de digitalització de les imatges, que s'ha dut a terme en els darrers set anys i que ha permès posar a l'abast de tothom aquest llegat audiovisual a través de l'espai ammm.ajmalgrat.cat/videos.Publicat:
17-12-2018 / 10:15:29
Actualitzat:
17-12-2018 / 10:58:10

Gairebé 3.000 fitxers de vídeo i més de 1.000 hores d'imatges digitalitzades a l'abast de tothom. Aquest és el resultat de més de 7 anys de feina, que s'ha dut a terme des de l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar, per recuperar el llegat audiovisual de la Televisió de Malgrat. Els malgratencs i malgratenques que ahir van omplir de gom a gom la sala polivalent de l'Arxiu Municipal en van poder fer ja un petit tastet en un acte que, a banda de mostrar com s'havia dut a terme la digitalització dels continguts, també va reservar un espai per a la nostàlgia.

Josep Maria Crosas, cap del Servei d'Arxiu de Malgrat, va explicar, en el transcurs de la presentació, que per a poder dur a terme aquests treballs de digitalització havien fet falta "considerables esforços tècnics, econòmics i humans". Crosas també va voler fer un agraïment públic a les persones i a les empreses que ho han fet possible, especialment a Laia Collell, Júlia Dalmau, Tururut Media i Cran Consluting.

L'acte d'ahir també va comptar amb la participació d'algunes de les persones que, entre 1983 i 1999 havien fet possible les emissions de Televisió de Malgrat. Entre elles, Obdúlia Cuatrecases, presidenta de l'entitat, que va recordar que "no deixa de ser la història de Malgrat en imatges i so". Cuatrecases assegura que s'en sent "orgullosa" d'aquesta digitalització.

Els 3.000 fitxers de vídeo ja es poden consultar a través de l'espai ammm.ajmalgrat.cat/videos.

Galeria d'imatges

Un moment de la presentació de la digitalització de les imatges de TVM ahir a l'Arxiu Municipal

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits