malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Can Palomo tornarà a ser debat al ple ordinari de novembre que se celebra demà dijous

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous el ple ordinari del mes de novembre amb 10 punts sobre la taula.  

D’aquests punts destaca la dació de compte de l’acord de la Junta de Govern Local del 30 d’octubre passat relatiu a comparèixer al recurs interposat per Mont Inversions SA davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra l’acord del ple del 9 d’agost pel qual s’acordava iniciar l’expedient administratiu per catalogar la masia de la finca Bon Pastor i suspendre l’atorgament de llicències a les finques de l’av Verge de Montserrat, 30 i av Bon Pastor, 2.Publicat:
14-11-2018 / 10:24:05
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Tal i com us hem explicat aquesta setmana, durant la sessió plenària es debatrà i aprovarà la modificació de l’acord comú de les condicions laborals per als empleats públics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

D’altra banda, el ple preveu modificar les bases reguladores de les subvencions que atorga l’Ajuntament en matèria de cultura per aquest exercici. El ple ordinari de novembre també aprovarà de manera definitiva el Pla Especial de la parcel·la d’equipaments al carrer Folch i Torres.

Per últim, destaquen dos punts més. El que fa referència a la incorporació de membres al Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional. I l’altre sobre el conveni marc de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Blanes i Malgrat de Mar per al desenvolupament de les diverses actuacions per desenvolupar l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

El ple el podreu seguir en directe per Ona Malgrat   al 107.4 FM, per internet a malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil per l’aplicatiu de la ràdio.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits