malgratcomunicacio.cat

En directe

Moment de la roda de premsa a la sala de plens
Societat

[ÀUDIO] [VÍDEO] La reforma del Passeig Marítim costarà un milió i mig d'euros menys

El projecte de reforma i rehabilitació del Passeig Marítim costarà 1.560.791,79 d'euros menys del previst inicialment. Així ho ha donat a conèixer aquest matí el govern municipal després que aquesta setmana hagi conegut l'empresa que farà les obres. Segons el govern, l'adjudicació definitiva de l'obra s'aprovarà al proper ple de novembre.Publicat:
26-10-2018 / 12:05:08
Actualitzat:
26-10-2018 / 12:51:23

Durant la presentació, l'alcaldessa Carme Ponsa ha destacat que per primera vegada s'han fet servir "mitjans telemàtics i fórmules matemàtiques" per triar quina de les 12 empreses que s'han presentat farà l'obra. Ponsa ha detallat que l'empresa escollida proposa com a millores la reducció dels dies en què es farà l'obra. Concretament, la primera fase es durà a terme en 140 dies i la segona en 150 dies. També com a millora hi ha la garantia que passa d'un any a 3 anys.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, ha destacat que "ara és el moment més adeqüat per fer l'obra perquè el nivell d'endeutament és el més baix dels últims anys, i això permet afrontar el projecte amb garanties".

El segon tinent d'alcalde, Jofre Serret, ha explicat que "més del 50% de les contribucions especials les assumeixen els empresaris del sector". També ha detallat que les contribucions especials es podran pagar en 6 terminis i, si cal, hi haurà la possibilitat de fer més fraccionaments per facilitar el pagament a qui ho necessiti. 

Finalment, la regidora Núria Casajuana ha volgut desmentir el rumor que s'ha difós recentment en relació al fet que tots els malgratencs hauran de pagar un rebut específic per pagar la reforma del passeig. En aquest sentit, Casajuana assegura "que no hi haurà cap rebut suplementari a cap veí que no tingui una propietat allà".

Oberts al diàleg amb la Plataforma del passeig

L'equip de govern municipal ha mostrat la seva predisposició a seguir mantenint contacte amb els veïns del Passeig Marítim. En referència a les contribucions especials, els regidors han assegurat que amb la rebaixa del cost de l'obra les quantitats a pagar també es reduiran.
 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits