malgratcomunicacio.cat

En directe

Francisca Martínez i Markéta Brabcova a Ona Malgrat
Societat

[VÍDEO] Recollida de sabates per al projecte Zapatos Rojos d'Elina Chauvet

L’associació malgratenca Integrem per la Igualtat ha posat en marxa una campanya de recollida de sabates que es destinaran al projecte Zapatos Rojos d’Elina Chauvet. L’objectiu, segons han explicat avui Paquita Martínez i Markéta Brabcova, és conscienciar a través de l’art sobre la xacra que representa la violčncia de gčnere a la nostra societat. I sobretot, conscienciar entre el públic juvenil, tal i com ha remarcat Brabcova durant una entrevista al programa La Jungla d'Ona Malgrat.

Les sabates que es recullin es pintaran als diversos tallers que s’han programat per a l’11 i el 17 de novembre a Can Campassol.

Integrem per la Igualtat ha habilitat tres punts de recollida de les sabates que són a l’Institut Ramon Turró, a Can Campassol i a l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Recordem que el 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violčncia de Gčnere. Aquell dia s'exposaran totes les sabates pintades a la plaça de l'Església i els visitants podran deixar els seus missatges escrits a dins de les sabates. Tots els missatges s'entregaran a Elina Chauvet.Publicat:
23-10-2018 / 09:36:51
Actualitzat:
23-10-2018 / 13:09:13

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits