malgratcomunicacio.cat

En directe

Ple Ajuntament de Malgrat de Mar, arxiu
Societat

El projecte de reforma del Passeig Marítim torna al ple aquest dijous

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària del ple corresponent al mes d’octubre amb 10 punts en l’ordre del dia. Entre els punts que es portaran a debat hi ha la resolució del recurs de reposició interposat contra l’acord plenari de les al·legacions i l’aprovació definitiva del Projecte d’ordenació i rehabilitació del passeig Marítim.

Els regidors també debatran sobre la modificació del pressupost actual mitjançant un suplement de crèdit. Un dels punts destacats és el que fa referència a la incorporació de membres al Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional.

Destaca també la modificació de les bases reguladores de les subvencions atorgables per l’Ajuntament de Malgrat de Mar per a l’exercici 2018.  

Per últim, el plenari debatrà la moció que presenten els grups municipals de JXM, ERC, el PDeCAT i la CUP referent al primer aniversari de l’1 d’octubre.

Com sempre, la sessió plenària la podreu seguir en directe a través del 107.4FM, per internet al portal malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil amb l’app d’Ona Malgrat.  Publicat:
17-10-2018 / 11:48:30
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits