malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Paco Márquez: "Els reptes que té el Centre Cívic passen per revifar els tallers, dotar-lo d'un director i obrir el bar"

El Centre Cívic posa en marxa al mes d'octubre un nou curs amb la programació d'una vintena de tallers vinculats a les arts plàstiques, el benestar, les emocions, el circ o les danses tradicionals, entre altres. Durant una entrevista a l'Informatiu del Migdia, Paco Márquez ha explicat que aquest nou curs "és un tornar a començar. Volem revifar el Centre Cívic i l'essència del que ha de ser aquest equipament, que són els tallers i cursos". Segons Márquez, el més important és "la interrelació que es produeix entre la gent; no és un espai per formar la gent, sinó un espai de trobada per compartir i socialitzar". En aquest sentit, el regidor de Cultura considera "molt important" poder intentar obrir el bar ja que a la majoria de Centres Cívics que ha visitat el tenen i els seus responsables ho valoren com un fet important per a la socialització dels usuaris de l'equipament. 

Paco Márquez fa balanç després de 5 anys de funcionament del Centre Cívic i considera que les assignatures pendents és dotar-lo amb la figura d'un director per tal que planifiqui les activitats que s'han de desenvolupar coincidint amb el calendari escolar. Segons ell, el Centre Cívic ha perdut uns 15.000 usuaris en aquests últims 5 anys. Actualment, el Centre Cívic té un pressupost anual de 40.000 euros. 

Les inscripcions per als tallers es faran del 24 al 29 de setembre, en horari de 9 a 13:30H i de 17 a 20H. Les places són limitades i es faran per ordre d'inscripció.Publicat:
17-09-2018 / 11:14:23
Actualitzat:
17-09-2018 / 11:52:26

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits