malgratcomunicacio.cat

En directe

Paco Márquez, Carme Ponsa i Josep Navarro, aquest matí
Societat

L’Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Teatre Clavé de Tordera per acostar les arts escèniques als malgratencs

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Teatre Clavé de Tordera per acostar les arts escèniques als malgratencs.

Segons ha explicat avui el regidor de Cultura, Paco Márquez, “es vol apropar el teatre professional de mitjà i gran format a una població que té pot tenir dificultats per traslladar-se a altres llocs per veure aquests espectacles, sobretot gent més gran de 65 anys o al públic jove”. En aquest sentit, el conveni farà que tots els malgratencs i malgratenques que vulguin assistir als espectacles de la Temporada Estable del Clavé, puguin desplaçar-se a Tordera de manera gratuïta en autobús i adquirint l’entrada amb un important descompte. Una gestió que es farà des de la Biblioteca La Cooperativa, tal i com ha explicat en roda de premsa Paco Márquez.

Paco Márquez explica per què s’ha escollit el Teatre Clavé perquè té una llarga trajectòria contrastada, que ofereix “una impecable programació que aposta per la qualitat, no comercial i basada en els valors”. A més, amb aquest conveni es dona resposta al Pla d’Acció Cultural de Malgrat de Mar.

Tant Paco Márquez com el director del Teatre Clavé, Josep Navarro, han posat en valor el treball en xarxa que s’amplia entre el teatre torderenc i Malgrat de Mar. Navarro ha recordat que la Fundació Teatre Clavé ja treballa als centres educatius malgratencs i a l’Escola d’Adults Cases dels Mestres.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha destacat la importància d’aquest conveni com a element de “connexió cultural” entre els veïns i veïnes de Tordera i Malgrat. Una connexió que espera “sigui bidireccional”.    

Josep Navarro ha recordat que la programació del Teatre Clavé té dos eixos principals: la programació per adults i la destinada al públic familiar. Entre les obres que es podran veure aquesta temporada hi ha “Les dones sàvies”, de Molière, que donarà el tret de sortida a la temporada el 28 de setembre. Per l’escenari torderenc també passarà l’espectacle “Federico García”, de Pep Tosar o l’”Immortal” de Bruno Oro.

La cost per l’Ajuntament de Malgrat de Mar en aquest projecte serà, segons Paco Márquez, d’uns 1500 euros.

 Publicat:
13-09-2018 / 12:51:35
Actualitzat:
13-09-2018 / 13:29:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits