malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la reunió entre la plataforma i el govern municipal

El projecte de rehabilitació del Passeig Marítim continua endavant

Representants de la plataforma que defensa els interessos dels veïns afectats per les obres de rehabilitació del Passeig Marítim s'han reunit aquest dimecres amb regidors del govern municipal. Algunes de les conclusions que s'han extret de la trobada són que es mantindran les contribucions especials, tot i que s'intentarà buscar alguna subvenció més per a rebaixar-les; que no es farà cap consulta, però es crearà una comissió de seguiment amb els veïns; i que l'obra no s'atura i, segons el calendari previst, s'inciarà quan acabi la temporada turística.Publicat:
06-09-2018 / 11:13:46
Actualitzat:
06-09-2018 / 13:53:15

Els veïns del Passeig Marítim i el govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, han pogut intercanviar impressions aquest dimecres al migdia en relació al projecte de rehabilitació del Passeig Marítim. La reunió, promoguda per la plataforma que representa els veïns ha servit per posar totes les cartes sobre la taula.

Joan Barrachina, portaveu de la plataforma, diu que el govern només té "el consens polític" per tirar endavant el projecte, però "potser el consens del poble no". "Farem la comissió de seguiment, però ja està", ha afegit Barrachina, que ha avançat que la plataforma no descarta dur a terme algun tipus d'actuació després d'exposar les conclusions que n'han extret a la resta de veïns afectats.

Per la seva part, Neus Serra, portaveu del govern, ha valorat positivament la trobada. Diu que "la conclusió que s'ha tret és que tots estem d'acord en què cal millorar el Passeig Marítim". "Des del nostre punt de vista és un projecte que entenem que ha estat molt participat des del seu origen; no és un projecte que hagi aparegut com un bolet", ha afegit Serra, que ha destacat que sempre s'ha treballat "en el marc d'un gran consens entre tots els grups polítics". La portaveu del govern també ha dit que "el calendari s'executarà tal i com està previst sempre, això sí, amb la voluntat de  trobar punts de consens".

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits