malgratcomunicacio.cat

En directe


El PP demana a l'alcaldessa que enretiri els "signes partidistes" dels edificis públics

El Partit Popular de Malgrat de Mar demana a l'alcaldessa Carme Ponsa que retiri de manera "immediata" les estelades i els "signes partidistes", com ara els llaços grocs, dels edificis municipals i dels espais públics. El PP requereix que s'enretirin els que "han estat col·locats per la Corporació o per tercers sense la deguda autorització formal, i tot això en obligat compliment de les sentències dictades en l'àmbit contenciós administratiu".Publicat:
30-08-2018 / 10:51:56
Actualitzat:
30-08-2018 / 11:29:41

La portaveu del PP Ana Vega considera que "s'ha de començar a respectar ja les idees de tothom a nivell polític i personal". "Els llaços són una part amb què la gent no s'hi sent identificada; no tota la població. I, a més, els edificis públics, que són de tots, no han d'estar plens d'aquests llaços o símbols partidistes", ha afegit Vega, que espera que "l'alcaldia faci el que hagi de fer perquè si no ho fa el PP prendrà les mesures que consideri pertinents".

Ana Vega recorda, a més, que "qui mana, qui té l'última paraula i qui signa és l'alcaldessa i que, per tant, la responsabilitat és de l'alcaldia". "Ha d'assumir aquesta responsabilitat i espero que ho faci", diu la regidora popular.

Ciudadans també ha presentat aquest mes d'agost una instància a l'Ajuntament demanant a l'alcaldessa Carme Ponsa que retiri els símbols grocs dels espais públics. Ponsa ja va respondre que l'equip de govern defensa "el dret d'expressió pacífic i respectuós de l'espai públic" i que, precisament, és la democràcia la que permet que un partit polític com Ciutadans, que no té una representació municipal, pugui posar una carpa informativa a la plaça de l'Església.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits