malgratcomunicacio.cat

En directe


Mesuren la intensitat dels sons del carrer de Passada

La Diputació de Barcelona ha instal·lat durant una setmana un sonòmetre en un dels habitatges del carrer de Passada per mesurar el soroll del vial. L'aparell s'ha col·locat a petició dels veïns de l'eix Passada - Girona, que es queixen de l'excés de circulació que passa pels carrers.
 Publicat:
30-08-2018 / 09:53:08
Actualitzat:
30-08-2018 / 10:36:39

La Diputació de Barcelona ha col·locat per segona vegada un sonòmetre a l'eix Passada - Girona a petició dels veïns. El primer es va instal·lar al febrer al carrer de Girona i va permetre captar els sons dels vehicles que passen pel vial tot el dia durant una setmana. Mireia Castellà, regidora Medi Ambient, ha explicat que en aquell moment, a l'hivern, els resultats "van donar valors inferiors als límits; justets, però inferiors".

Ara s'ha col·locat el sonòmetre en un dels habitatges del carrer de Passada. Hi ha estat una setmana i permetrà conèixer el soroll que provoquen els vehicles que passen pel vial a l'estiu. Han estat els veïns els qui, precisament, han demanat que es repeteixi l'estudi en una altra època de l'any i els qui han triat el lloc on s'ha col·locat. Mireia Castellà ha comentat que els veïns creuen que "en aquest vial, al ser més estret, es registrarà més soroll".

En relació a les queixes dels veïns, Castellà assegura que aquest "és un eix important al nostre municipi" i reconeix que "és difícil trobar una solució per tal de disminuir la circulació en aquests carrers". Una de les mesures que s'ha pres en els darrers mesos ha estat la de disminuir la velocitat de circulació a 30 quilòmetres per hora.

El sonòmetre que s'ha instal·lat al carrer de Passada durant una setmana ja s'ha enretirat. Els resultats de l'estudi arribaran a l'Ajuntament en un parell de mesos.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits