malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge de l'inici del curs aquest matí a la comissaria de Malgrat. Foto: Policia Local.

Destaquen que la incorporació d'unitats canines milloren el servei de les policies locals

30 agents i 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya han pres part al taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines que ha organitzat aquest gener la Policia Local de Malgrat. A l'inici del taller, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, i l'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, han destacat la importància de la formació contínua dels agents, així com que la incorporació d'unitats canines milloren el servei que ofereix el cosPublicat:
27-01-2014 / 13:14:14
Actualitzat:
27-01-2014 / 13:24:43

El taller d'iniciació a l'odorologia l'han impartit els agents malgratencs, Aniceto Gámiz i Diego Salcedo. El curs s'ha adreçat a les unitats canines K-9 de les Policies Locals i tenia com a objectiu donar a conèixer la importància d'aquesta tècnica en investigació criminalística. El taller ha tractat diferents aspectes com el procés d'aprenentatge, la memòria mecànica i l'associativa, l'estimulació a l'aprenenatge de recerca d'empremtes, així com, la realització de pràctiques a la comissaria de la Policia Local de Malgrat.

En el curs, que s'ha impartit a la caserna de Malgrat, n'han pres part agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de les policies locals de Lloret de Mar, Sabadell, Salt, Platja d'Aro, Calella, Sant Andreu de la Barca, Canet de Mar, Palafrugell, Olot, Sant Joan Despí, Olesa de Montserrat i Terrassa, entre altres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits