malgratcomunicacio.cat

En directe

Dàmaris Gelabert actuarà avui a les barraquetes

Dàmaris Gelabert, avui a barraquetes

La cantant Dàmaris Gelabert actuarà avui a les barraquetes, que s'han traslladat al pavelló Germans Margall per la previsió de mal temps. Els concerts de Landry el Rubero i Xarop de Canya acabaran d'omplir la tarda de concerts d'avui. El programa d'activitats de la festa major de Sant Roc també ha programat per avui jocs d'aigua i contes per adults. A més, a la fira d'atraccions hi haurà 2X1.Publicat:
13-08-2018 / 09:25:32
Actualitzat:
13-08-2018 / 11:52:39

Amb una desena de discos al mercat i 200 cançons publicades, Dàmaris Gelabert és una de les cantants més reconegudes del panorama musical infantil català. Serà avui a barraquetes a les 19:30h, juntament amb els grups Landry el Rumbero (18h) i Xarop de Canya (20:30h). L'edició de l'activitat d'enguany, però, s'ha traslladat de la plaça de Xesco Boix al pavelló Germans Margall per la previsió de mal temps.

Paco Márquez, regidor de Cultura, ha explicat que les barraquetes és una de les activitats que més il·lusió li fa organitzar perquè, entre d'altres coses, "és un moment en què les famílies pot viure en un mateix espai música en directe, de qualitat, d'alt nivell". "Aquest any, a més, apostem per una entitat que ens farà pastissos casolans, productes per a celíacs i infants amb al·lèrgies; seran begudes i menjar adaptats per la canalla lluny del menjar escombraries i les begudes ensucrades", ha afegit Márquez.

L'activitat de la festa major de Sant Roc també inclou per avui un matí de jocs d'aigua i contes per adults a la sala de la bilbioteca La Cooperativa (20h). La sessió de contes anirà a càrrec de Sherezade Bardají.

2x1 a la fira

Els firaires faran 2X1 avui a les atraccions. En el moment d'abonar el preu de compra d'una entrada se li lliurarà al client una entrada addicional de forma gratuïta. El mateix passarà en cas de compra de packs d'entrades múltiples. Si, per exemple, se'n compren 3, el client en rebrà 3 més de franc.

La fira d'atraccions, que s'ha instal·lat a l'aparcament de l'avinguda Verge de Montserrat, obrirà portes a les 18h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits