malgratcomunicacio.cat

En directe

Sessió plenària del juliol
Societat

El debat de Can Palomo torna al ple municipal

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous a partir de les set de la tarda la sessió ordinària del ple municipal. Entre els punts que es portaran a debat hi ha la modificació del pressupost mitjançant la concessió d’un crèdit extraordinari.

Durant el ple també s’ha d’aprovar inicialment el Reglament de Participació Ciutadana i de Qualitat Democràtica.

D’altra banda, l’equip de govern vol iniciar els treballs previs per a la catalogació de la masia de la finca Bon Pastor i la suspensió d’atorgament de llicències en l’àmbit de la finca on s’ubica. Recordem que el ple del juliol va aprovar per la via d'urgència una moció presentada per JXM, ERC, el PDeCAT, la CUP i el PSC per evitar l'enderrocament de la masia de Can Palomo i la seva catalogació com a bé cultural d'interès local. La moció va comptar amb el vot favorable de tots els partits. La regidora del PP no va assistir a la sessió plenària.

Per últim, el ple de demà dijous ha d'aprovar inicialment la "Modificació dels articles 55 i 56 de la normativa del POUM, i de la delimitació de les subzones de casc antic".

El ple el podreu seguir en directe a través del 107.4FM, per internet a malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil amb l’app d’Ona Malgrat.Publicat:
08-08-2018 / 10:10:27
Actualitzat:
08-08-2018 / 10:35:52

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits