malgratcomunicacio.cat

En directe


La fira d'atraccions de Sant Roc inclourà 40 parades

La fira d'atraccions de la festa major de Sant Roc d'enguany inclourà una quarantena d'atraccions, parades i bars. S'instal·larà a l'aparcament de l'avinguda Verge de Montserrat entre l'11 i el 19 d'agost, i el dilluns 13 d'agost es farà el 2X1.Publicat:
07-08-2018 / 09:19:59
Actualitzat:
07-08-2018 / 10:08:57

Estel Hidalgo, secretària de l'Associació de Firaires que organitza la fira a Malgrat de Mar, ha detallat que hi haurà algunes atraccions noves com, per exemple, l'V, "que és com una espècie de caiguda lliure". Hidalgo assegura que "hi haurà atraccions per a totes les edats".

En relació a la ubicació, l'aparcament de l'avinguda Verge de Montserrat no acaba d'agradar als firaires perquè, diu Hidalgo, "a la ubicació antiga hi havia menys fira i, per tant, es treballava més". "Ara som més i s'ha de repartir amb el mateix públic", afegeix la firaire. Tot i això, els organitzadors de la fira esperen que amb el temps l'afluència de públic millori.

Les quaranta parades de la fira d'atraccions de Sant Roc estaran obertes entre les 18h i les 3h. La promoció del 2X1 del 13 d'agost la faran totes les atraccions de la fira des de les 18h fins a l'hora de tancament. En el moment d'abonar el preu de compra d'una entrada se li lliurarà al client una entrada addicional gratuïta. El mateix passarà en cas de compra de packs d'entrada múltiples, és a dir, si se'n compren tres, se'n rebran tres de gratuïtes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits