malgratcomunicacio.cat

En directe

Lino Cantero cantant a les festes de Llevant

Els veïns de Llevant aprofiten la festa d'estiu per reivindicar que una entitat bancària s'instal·li al barri

L'Associació de Veïns de Llevant han celebrat aquest cap de setmana la seva tradicional festa d'estiu al costat del pavelló Germans Margall. Més enllà de la música i les activitats infantils, però, els veïns han aprofitat l'ocasió per demanar una vegada més que alguna entitat bancària instal·li una oficina al barri. Després que CaixaBank decidís tancar fa unes setmanes, no n'hi ha cap a la zona.Publicat:
30-07-2018 / 14:47:25
Actualitzat:
30-07-2018 / 15:22:58

Els veïns i veïnes del barri de Llevant han celebrat aquest cap de setmana la seva festa d'estiu amb flamenc, música jove, una festa de l'escuma i una xocolatada, i un concert d'Alba Robles. L'ocasió també ha servit, però, per posar sobre la taula de nou la necessitat que tenen els veïns que una entitat bancària instal·li una oficina al barri després que CaixaBank decidís tancar la que tenia ara fa unes setmanes.

Lino Cantero, president de l'Associació de Veïns de Llevant, ha explicat que "al barri hi viu molta gent gran" que no fa servir les noves tecnologies i que, per tant, necessita tenir l'oficina d'alguna entitat bancària a prop. Cantero ha recordat, a més, que l'associació de veïns proposa fer boicot a CaixaBank per haver marxat i demana els ciutadans que canviïn d'entitat bancària.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits