malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Elmalgratenc.cat
Societat

L'Associació de Veïns Llevant fa una crida al boicot a CaixaBank per haver tancat l'oficina de l'avinguda Mediterrània

L'Associació de Veïns Llevant fa una crida "al boicot i la rescissió de tots els contractes i comptes que els veïns de Malgrat Nord tinguin amb CaixaBank". El motiu és que el banc va tancar ja fa setmanes l'oficina de l'avinguda Mediterrània provocant que els clients s'hagin de desplaçar fins al centre per fer les gestions corresponents. Segons ha explicat a Ona Malgrat el president de l'entitat veïnal, Lino Cantero, la crida al boicot es produeix "com a últim recurs" després d'haver mantingut dues trobades amb els representants de l'entitat bancària "en què no s'han plantejat solucions per a les moltes persones grans i amb problemes de mobilitat que veuen impossible desplaçar-se fins al centre per fer les gestions amb el seu banc". 

Segons Lino Cantero, els representants de CaixaBank al·leguen que "el tancament de l'oficina es deu a necessitats d'adaptació a Europa, centralitzant el seu funcionament en una sola oficina". 

Cantero, que aquests dies s'ha reunit amb l'alcaldessa, Carme Ponsa, per exposar-li aquesta problemàtica, ha destacat que una de les solucions que s'ha posat sobre la taula és que l'entitat instal·li un caixer en un local de Malgrat Nord. Segons ell, CaixaBank no vol assumir el cost de llogar un espai per posar el caixer i hauria proposat que sigui l'Ajuntament qui el cedeixi. Una solució que, diu Cantero, "no és justa que hagi d'assumir el consistori" sinó el banc, "que, no en va, va obtenir durant el primer trimestre del 2018 un benefici de 704 milions d'euros, un 74 per cent més que en el mateix període de l'any passat". 

El president de l'Associació de Veïns Llevant considera totalment "injust el tancament d'aquesta oficina" i està obert "a qualsevol negociació o diàleg amb els representants de CaixaBank per posar solució a un problema que afecta a molts veïns del municipi". 

Recordem que un grup de veïns de la zona tenen en marxa una campanya de recollida de signatures per demanar una solució a aquest tancament. Publicat:
29-06-2018 / 17:37:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits