malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Núria Casajuana, regidora d'Educació. L'Ajuntament gestionarà el servei de menjador de l'Escola Montserrat i els Fesolets

L'escola pública Mare de Déu de Montserrat tindrà el proper curs escolar 2018-2019 servei de menjador gestionat per l'Ajuntament que, en paraules de la regidora d'Educació, Núria Casajuana, "prioritzarà la qualitat i proximitat dels aliments" i el projecte educatiu dels monitors. El consistori acaba de licitar el contracte de servei de menjador de l'escola Mare de Déu de Montserrat i de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. Els àpats del menjador dels dos centres educatius es cuinarà a les instal·lacions d'Els Fesolets. L'Ajuntament adjudicarà el contracte a l'empresa que garanteixi uns aliments de més qualitat amb paràmetres de proximitat i ecologia, així com també la qualitat del servei pedagògic dels monitors del servei de menjador. La voluntat és que el curs següent, 2019-2020, també es pugui afegir el servei de menjador de l'escola Marià Cubí i Soler. Ho explica la regidora Núria Casajuna durant una entrevista a Ona Malgrat. Publicat:
22-06-2018 / 15:36:58
Actualitzat:
26-06-2018 / 13:26:59

Núria Casajuana ha detallat que tot aquest canvi es va iniciar durant el passat mes de desembre quan l'escola Mare de Déu de Montserrat va demanar al Consell Comarcal del Maresme sortir d'aquesta gestió conjunta que es fa a nivell de comarca. La regidora ha afegit que en el cas de l'escola Marià Cubí no ha estat possible afegir-se per al proper curs escolar perquè el contracte que, ara manté la direcció i l'Associació de Mares i Pares de l'escola amb una empresa, no es pot rescindir. Casajuana ha apuntat que si el Consell Escolar ho decideix el Cubí es podria afegir a aquest sevei de menjador, gestionat administrativament per l'Ajuntament, en el curs escolar 2019-2020. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits