malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Xavier Estopà, Cap del Parc de Bombers de Malgrat de Mar

El Parc de Bombers de Malgrat de Mar activa demà des de primera hora de la tarda i fins diumenge un dispositiu especial de prevenció amb motiu de la Revetlla de Sant Joan.

Segons ha explicat el cap del Parc de Bombers de Malgrat de Mar, Xavier Estopà, hi haurà 6 bombers mobilitzats des de primera hora de la tarda de demà dissabte per si es produeix cap incidència a Malgrat o les poblacions dels voltants. Estopà ha destacat que les poblacions més “perilloses” són aquelles que tenen més urbanitzacions com és el cas de Palafolls i sobretot Tordera. Segons ell, a Malgrat de Mar en els últims 5 o 6 anys ha baixat el nombre d’incidències durant la nit de Sant Joan.

Els petards i les fogueres són els protagonistes de la nit de Sant Joan. Segons fonts de l’àrea de Territori, a Malgrat de Mar s’han autoritzat 10 fogueres, 9 de privats tot i la foguera del GEM que es farà davant la plaça Xesco Boix.

Recordem que dins la campanya ‘Revetlles amb precaució’ des de Protecció Civil s’han editat i repartit 10.000 pòsters i 20.000 flyers a tot Catalunya amb els consells principals per tenir una revetlla segura. Aquest material s’ha fet arribar a tots els ajuntaments i consells comarcals de Catalunya.

Protecció Civil de la Generalitat com cada any reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescat, i al perfil de Facebook.Publicat:
22-06-2018 / 13:00:00
Actualitzat:
22-06-2018 / 13:18:07

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits