malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Els joves que participen a la 2a edició de la Brigada Jove s'han incorporat avui a l'Ajuntament de Malgrat de Mar

Aquest matí s'han incorporat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar els 10 joves que participen al projecte Brigada Jove 2018 que impulsa la regidoria d'Inserció Laboral. Segons ha explicat el regidor de l'àrea, Jofre Serret, l'objectiu d'aquest projecte és fomentar l'ocupació en diferents àmbits. Enguany, s'han ofert 10 places per a joves d'entre 16 i 22 anys.

Els joves que s'han incorporat avui a diferents àrees del consistori tenen diferents perfils ja que són estudiants d' ESO, de cicles formatius de grau mig o superior, joves amb batxillerat i fins i tot que ja cursen carrera universitària. 

Segons Serret, un altre dels objectius és que aquests joves "no hagin de marxar del municipi i puguin treballar, estudiar i fer vacances a Malgrat de Mar".  2 joves faran tasques bàsiques de manteniment i restauració de les escultures i mobiliari urbà del Parc Francesc Macià; 2 de suport administratiu a l'Àrea de Serveis Personals; 2 de suport a l'Oficina de Turisme; 1 a la Biblioteca La Cooperativa; 1 al Servei de Premsa i Comunicació; 1 al Departament de Medi Ambient i 1 al Departament de Cultura. 

El projecte de Brigada Jove, que arriba a la seva segona edició, ofereix feina a jornada reduïda perquè "els joves comencin a agafar els hàbits laborals", tal i com reconeix Serret. El contracte amb l'Ajuntament s'acabarà als volts de l'11 de setembre.

Aquest matí han estat rebuts a l'àrea de Serveis Personals pel regidor Serret i l'alcaldessa, Carme Ponsa.Publicat:
18-06-2018 / 13:55:23
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits