malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger (ERC)
Societat

El regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, explica les dues esmenes que presenten els republicans als PGE per a Malgrat de Mar

El regidor de Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramir Roger, ha explicat a Ona Malgrat que el grup parlamentari d'ERC al Congrés ha presentat dues esmenes als PGE referents a Malgrat de Mar. La primera, tal i com ja hem explicat, és per al projecte de remodelació del Passeig Marítim, valorada en 7 milions d'euros, que també presenta el grup parlamentari del PDeCAT. L'altra puja a 1,5 milions d'euros i és per a l'obertura de l'avinguda Mediterrània i la connexió amb el carrer Sant Elm.

Ramir Roger ha explicat que presenten aquestes dues esmenes en considerar que són dos projectes molt importants per Malgrat de Mar.

El regidor d'ERC demana "al PP i PSC que facin valer la seva força al Congrés dels Diputats per tal que aquestes dues esmenes puguin tirar endavant i beneficiïn el conjunt dels malgratencs".

Sigui com sigui, dijous l'alcaldessa Carme Ponsa i els tinents d'alcalde Ramir Roger i Jofre Serret seguiran en directe des del Congrés el debat de les esmenes.Publicat:
15-05-2018 / 14:18:08
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits