malgratcomunicacio.cat

En directe

Taller realitzat ahir a l'Ajuntament de Blanes
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Annelies Broekman, coordinadora projecte ISACC TorDelta. Ahir es va fer el segon i últim taller de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera

"Balanç molt positiu dels tallers i la participació, tant ciutadana com política". Així s'ha expressat a l'Informatiu Migdia d'Ona Malgrat la coordinadora del projecte ISACC TorDelta, Annelies Broekman després que ahir dilluns es fes a l’Ajuntament de Blanes el darrer taller d' aquesta iniciativa, que dóna suport a la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera.

El proper 19 de juny està previst que després de gairebé un any de treball es presenti finalment a Blanes la constitució oficial de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera amb les seves conclusions pertinents.

La Taula de Treball és l’organisme impulsat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls per crear un espai de debat per a la millora de la gestió integrada del territori deltaic, especialment vulnerable al canvi climàtic, que afecta els delicats equilibris naturals i socioeconòmics d’aquesta zona.

Al taller d’ahir va haver-hi participació política amb les regidores Núria Casajauna i Mireia Castellà a banda de membres d’entitats ecologistes i del sector turístic.Publicat:
15-05-2018 / 13:15:13
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits