malgratcomunicacio.cat

En directe

Participants de la primera caminada saludable
Societat

El CAP de Malgrat de Mar s'afegeix al Programa de caminades saludables

Malgrat de Mar s’afegeix al Programa de caminades saludables del Pla d’activitat física, salut i esport que impulsa el departament de Salut a través dels Centres d’Assistència Primària.

El proper 4 de maig, coincidint amb les activitats del Mes de la Salut que impulsa la regidoria de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, es farà la segona sessió d’aquest programa. La primera es va fer el passat 6 d’abril, Dia de l’Activitat Física.

Segons ha explicat el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, les caminades s’han dissenyat des del CAP de Malgrat i les duran a terme agents formats.  Els pacients rebran nocions prèvies abans de començar la caminada.

Hi haurà diferents rutes saludables, totes aprofitant els entorns de Malgrat de Mar amb circuits assequibles i planers. L’objectiu és educar des d’un punt de vista saludable i prevenir els efectes negatius del sedentarisme.

Jofre Serret ha destacat que les caminades s’adrecen sobretot al col·lectiu de gent gran tot i que són obertes a tothom.

El Programa de caminades saludables del Pla d’activitat física, salut i esport es fa a diferents poblacions catalanes.Publicat:
12-04-2018 / 11:37:42
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits