malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La regidora d'Obra Pública, Mireia Castellà, respon Joan Mercader dient que els imprevistos de les obres "estan justificats"

Mireia Castellà ha recordat els diferents imprevistos que s'han anat produint en el decurs de les obres de l'avinguda Barcelona. La responsable d'Obra Pública de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha explicat que l'adjudicació d'aquest projecte el gener del 2017 "ja anava amb retard". A més, es van afegir altres problemes derivats del replanteig de les obres que endarrerien encara més el seu inici, afectant d'aquesta manera els primers mesos de la temporada turística del 2017, sobretot en aspectes de mobilitat.

Mireia Castellà ha recordat que el projecte "sempre s'havia projectat per començar-lo a l'octubre per una qüestió de terminis". La regidora ha explicat que des de l'Ajuntament s'ha fet un seguiment exhaustiu del desenvolupament de les obres fent visites setmanals tant des d'alcaldia com dels tècnics corresponents.

La regidora Castellà s'ha sorprès "davant d'aquest tipus de declaracoins de Joan Mercader ja que quan ell tenia responsabilitats al govern les obres del pavelló de l'avinguda Tarragona van patir endarreriments a les dues fases".

 

 

 

 Publicat:
27-03-2018 / 15:31:28
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits