malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Arxiu
Societat

Casajuana respon Mercader dient que la neteja del municipi es fa sota criteris professionals i objectius

La tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Núria Casajuana, ha respost les declaracions del regidor del PSC, Joan Mercader, en què relacionava l'increment de la neteja a Malgrat Nord amb la instal·lació d’una carpa informativa dels socialistes aquest dissabte a l’avinguda Mediterrània.

Casajuana nega categòricament aquesta afirmació i considera “perillós que una persona que ha estat al govern i governant faci aquest tipus de declaracions”. La regidora ha explicat, també a Ona Malgrat, que hi ha una calendarització de les tasques de neteja del municipi. En aquest sentit, afegeix que el coordinador del servei juntament amb la coordinadora de l’empresa concessionària, Coptalia, decideixen sota criteris professionals quins carrers i quins dies es fa la neteja. En aquest cas concret, la previsió estava feta des de mitjan de febrer. A més Casajuana recorda que els agents de la policia local estan informats perquè posen la senyalització corresponent de no estacionament.Publicat:
28-02-2018 / 15:14:40
Actualitzat:
01-03-2018 / 13:56:08

La tercera tinent d’alcalde anima els ciutadans que tinguin dubtes sobre com es planifiquen les tasques de neteja del municipi que visitin l’Ajuntament on rebran, segons ella, tota la informació.  Casajuana considera que les declaracions de Mercader són una falta de respecte cap a la feina que fan els treballadors municipals.

A tot això, Casajuana celebra que el PSC o qualsevol altre partit surti al carrer per preguntar i copsar les inquietuds dels ciutadans.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits