malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar estrena dijous el servei de bus nocturn fins a Barcelona

La línia de bus nocturn N82 Barcelona-Santa Susanna amplia el seu servei fins a Malgrat de Mar a partir de dijous a la matinada. El servei d'autobús, operat per Sagalés, connectarà Malgrat de Mar amb Barcelona i d'altres poblacions del Maresme des de mitjanit i fins a la matinada. Al municipi, farà parada a les cruïlles entre el Passeig Marítim i el Carrer d’Ausiàs March i les Avingudes de Barcelona i de la Verge de Montserrat.Publicat:
27-02-2018 / 15:08:00
Actualitzat:
27-02-2018 / 15:22:08

L'autobús nocturn enllaçarà el municipi malgratenc amb Barcelona des d'abans de les 12 i fins passades les 6 del matí, fent parades a Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt/Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Mataró.

Des de l'1 de març i fins al maig, la línia N82 realitzarà quatre serveis entre setmana i vuit les nits de divendres i dissabte. En la temporada d'estiu, a partir del mes de juny, hi haurà vuit serveis les nit de diumenges a dijous i fins a deu en les nits de divendres i dissabte. A més, tota la flota d'autobusos de la línia estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

L'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha assegurat que la línia nocturna donarà un servei alternatiu a l'ús del vehicle privat per moure’s de nit a Barcelona o entre les poblacions del Maresme. A més, "serà un servei complementari al de trens, que permetrà ampliar la franja horària nocturna".

A més, segons l'alcaldessa, el nou servei respon a una demanda de la població de fa molt de temps, que reclamava que la línia de bus nocturn entre Barcelona i Santa Susanna s'allargués fins a Malgrat de Mar. Ponsa també ha afegit que l'àmplia franja horària de la línia en la temporada d'estiu cobrirà els desplaçaments nocturns dels turistes que s'allotgen al municipi.

El primer servei de la línia serà la matinada de dimecres a dijous. A les 00:15 hores de l'1 de març sortirà el primer autobús de la cruïlla entre les Avingudes de Barcelona i de la Verge de Montserrat en direcció a la capital catalana.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits