malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Segona taula de treball del Delta de la Tordera per impulsar un Pla integral de Recuperació de l’espai

Ahir al matí es va celebrar la segona trobada de la Taula de Treball del Delta de la Tordera al Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC). L’òrgan està impulsat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar, Tordera, Blanes i Palafolls i compta amb la implicació d’altres administracions, científics, pagesos, hostaleria i entitats mediambientals. L’objectiu principal és la redacció i estudi d’un Pla d’Actuació Integral de Recuperació del Delta de la Tordera, la Platja i el Delta de Malgrat de Mar, així com la Platja de S’Abanell i el Delta de Blanes.Publicat:
12-01-2018 / 14:07:26
Actualitzat:
12-01-2018 / 14:23:42

Amb la finalitat de fomentar una planificació integrada, participada i capaç de fer front als reptes urgents d’aquest espai natural, el projecte vol aplegar les mesures necessàries per retornar l’equilibri al paratge, coordinant alhora les figues de planejament i protecció conjunta del Delta.

La investigadora en cap del projecte ISACC, Annelies Boekman, conjuntament amb la regidora de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Núria Casajuana, van conduir la reunió d’ahir, que va servir bàsicament per posar-se al dia de l’estat del procés. Per la seva banda, el científic del CEAB Rafel Sardà va intervenir per explicar la metodologia que s’està emprant per elaborar l’estudi previ científic que servirà per acordar les mesures del Pla d’Actuació.

La regidora Núria Casajuana ha manifestat que “és molt important que a nivell dels municipis obrim el Delta de la Tordera a la ciutadania. Cal entendre i explicar que és un espai natural que ha de ser protegit”. “Entenem que la solució per recuperar l’espai ha de provenir de baix cap a dalt”, ha afegit.

El cronograma que es va acordar estableix que la III Trobada de la Taula de Treball tindrà lloc el 19 de juny a la tarda, i serà de nou al Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits