malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La Torre del Castell és el paisatge de Malgrat de Mar escollit pel nou calendari dels Maduixots

Els Castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots, presenten la tercera edició del calendari de l’entitat, aquest any dedicat a les torres de guaita i de defensa de la zona. Les fotografies de la colla en indrets característics dels set municipis de l’Alt Maresme acompanyen un any més les pàgines del seu calendari.Publicat:
10-01-2018 / 08:40:50
Actualitzat:
10-01-2018 / 09:11:55

Aquest any es poden trobar imatges de la torre de l’estació de Santa Susanna, Can Toni Joan de Tordera o Mas Cànoves de Pineda, entre d’altres. De Malgrat de Mar, hi apareix una fotografia dels Maduixots a la Torre del Castell.

La iniciativa de la colla castellera de fer calendaris s’inicia el 2016, quan van elaborar-ne el primer amb pilars bastits a diferents paisatges singulars dels municipis de la zona. L’any passat, les imatges es van centrar en diferents espais del Parc Natural del Montnegre-Corredor.

Segons Marc Ruiz, president de l’entitat, l’objectiu del calendari és doble: “Per una banda, fer difusió de la colla castellera entre tots els pobles. I per l’altra, al mateix temps, lligar el fet de l’arrelament de la colla en el territori.”

El calendari té un preu de 7 euros i es pot demanar a través de la pàgina web de l’entitat o comprar-lo a determinats establiments de l’Alt Maresme. A Malgrat de Mar, es pot trobar a la llibreria “La Pilona”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits