malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Més de mig miler de persones assisteixen al primer Quinto de Nadal organitzat pels comerciants de Malgrat de Mar

La celebració del primer Quinto de Nadal que es va fer ahir dimarts 26, diada de Sant Esteve, ha estat tot un èxit. Així ho demostra la xifra de participants: més de mig miler de persones que es van acostar fins al pavelló de l’avinguda Tarragona a passar una tarda festiva tot jugant al Quinto i, si la sort acompanyava, aconseguint premis. Aquesta iniciativa estava impulsada per l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar amb el suport de Malgrat Turisme i l’Ajuntament.Publicat:
27-12-2017 / 10:11:31
Actualitzat:
27-12-2017 / 14:15:01

El comerciants s’han mostrat molt satisfets i asseguren que el Quinto de Nadal podrà tenir continuïtat amb l’objectiu de convertir-se en una de les activitats habituals dels Nadals malgratencs. Així ho ha dit el president dels comerciants de Malgrat de Mar, Francesc Cano, en declaracions a aquesta emissora. En el mateix sentit s’ha mostrat la regidora de Promoció Econòmica, Ester Martínez, que ha explicat a Ona Malgrat que l’objectiu inicial d’aquesta iniciativa s’ha complert ja que hi ha hagut molta participació i s’ha aconseguit dinamitzar un dels dies de la festa de Nadal. Segons ella, el més important és que es dinamitzi i es doni caliu a la població durant les festes.

El fet de ser la primera vegada que s’organitzava havia generat certa incertesa entre els seus impulsors, sobretot pel que fa a la participació del públic. Segons Ester Martínez, ara les pors s’han difuminat i potser s’haurà de valorar alguna qüestió com ara que van faltar taules i cadires, un fet a millorar per a properes edicions.  

Al llarg de la tarda es van anar repartint diferents premis com ara fuets i altres productes gastronòmics, lots de torrons i neules, caixes de vi, barbacoes, pernils, mantes de sofà, petits electrodomèstics o matalassos inflables, entre altres.

 

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits