malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La Parròquia organitza un Concert de Nadal solidari amb les corals de Malgrat de Mar

La Parròquia de Sant Nicolau prepara la festivitat del Nadal amb diferents actes litúrgics a Malgrat de Mar. Aquest divendres a les vuit del vespre, organitza un Concert de Nadal solidari per recollir donatius per Càritas Malgrat. Hi participarà la Coral Atzavara, la Coraleta, la Coral infantil i d’adults i el Cor de Cambra Contrapunt, i el Cor Sibemoll.Publicat:
20-12-2017 / 12:24:17
Actualitzat:
20-12-2017 / 13:09:33

En el calendari litúrgic de l’Església de Sant Nicolau per aquestes festes nadalenques destaca la tradicional Missa del Gall, a la mitjanit del 24 de desembre, i la de Nadal, el 25 a les onze del matí.

El primer diumenge després de Nadal, el 31, la Parròquia celebrarà la festa de la Sagrada família, amb una missa dominical. L’1 de gener es commemorarà la festa de Santa Maria d’any nou, la jornada mundial de la Pau, i la següent setmana, el dissabte 6, es celebrarà l’Epifania del Senyor. Totes les misses seran a les onze del matí.

Mossèn Salvador Gras, rector de la Parròquia malgratenca, explica que el període de l’Advent del mes de desembre prepara per l’arribada del Nadal. “L’advent vol dir acollir, esperar aquest bé i anar preparant aquesta vinguda”, diu Mossèn Gras.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits