malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El govern de Malgrat de Mar posa el "comptador a zero" amb l'Associació d'Amics dels Animals

L’Ajuntament de Malgrat de Mar concretarà en les properes setmanes una nova col·laboració amb l’Associació d’Amics dels Animals. Així ho ha anunciat aquest migdia el segon tinent d’alcalde i regidor de Salut Pública, Jofre Serret, durant una roda de premsa en què ha explicat els motius de la no renovació de cessió d’un espai municipal per acollir gats.Publicat:
13-12-2017 / 14:18:03
Actualitzat:
13-12-2017 / 15:13:39

Segons Serret, aquesta nova col·laboració suposarà “ordenar un servei que fins ara no ha existit”. Tot i que encara s’ha de concretar, la nova col·laboració implicarà legalitzar les persones alimentadores per tal que vagin identificades a l’hora de posar els aliments als dispensadors dels carrers.

Entre altres, també es faran campanyes d’esterilització per controlar de forma exhaustiva les colònies de gats que hi ha al poble. A més, es faran campanyes de xipament i cens.

El regidor Serret ha garantit que els gats que han d’abandonar l’espai actual continuaran protegits sense quedar-se al carrer.

Jofre Serret ha denunciat durant la roda de premsa que la situació creada al voltant de l’espai per gats ha tingut un clar rerefons polític per part del PSC. Segons ell, el govern socialista va ser qui va crear l'espai tot i no cenyir-se a la legalitat, ja que una entitat no pot gestionar una gatera si no hi ha un ens públic o empresa professionalitzada al darrere.

A la part inferior, podeu escoltar l'entrevista d'Ona Malgrat al regidor de Salut Pública, Jofre Serret.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits