malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Associació d'Amics dels Animals vol evitar que es tanqui l'espai per a gats

La presidenta de l’Associació Amics dels Animals de Malgrat de Mar, Sandra González, es reunirà el proper dilluns dia 11 de desembre amb els responsables de l’Ajuntament per abordar la derivació dels gats que hi ha actualment a la gatera després que s’hagi anunciat el tancament d’aquest espai.

 Publicat:
04-12-2017 / 12:05:19
Actualitzat:
04-12-2017 / 12:59:28

González acusa el regidor Jofre Serret de “mala gestió” davant el brot de panleucopènia que va provocar la mort d’una vintena de gats el mes d’agost a les instal·lacions municipals. Segons ella, aquest fet puntual no pot ser l’excusa per tancar la gatera.

Sandra González ha explicat a Ona Malgrat que si es tanca la gatera la conseqüència més immediata serà que es paralitzarà l’activitat de l’Associació Amics dels Animals i, per tant, no es podrà fer el control de les 30 colònies de gats que hi ha a Malgrat de Mar.

A més, segons González, els ciutadans han de ser conscients de l’efecte negatiu que té la derivació dels gats que hi ha actualment a la gatera perquè s’estableix una quarantena on els animals estan engabiats

L’Associació Amics dels Animals de Malgrat de Mar compta amb uns 90 socis. El dia a dia és portat per 8 voluntaris. Per evitar el tancament de l’espai han posat en marxa una campanya de recollida de signatures a través de Change.org. Segons González, ja tenen més de 3.000 suports.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits