malgratcomunicacio.cat

En directe

Comunicat PDeCAT Malgrat de Mar
Societat

El PDeCAT de Malgrat de Mar espera que els partits de l'oposició condemin els fets viscuts ahir al ple

Els regidors del PDeCAT a l’Ajuntament de Malgrat de Mar han condemnat els fets ocorreguts ahir dijous durant la sessió plenària corresponent al mes de novembre. Neus Serra i Jofre Serret han destacat a Ona Malgrat que tothom té dret a expressar de manera lliure les seves idees i reivindicacions però sempre des del respecte i la cordialitat. En tot cas, esperen que els partits de l'oposició condemnin els fets viscuts ahir al ple.



Publicat:
17-11-2017 / 14:57:58
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

 

 

Recordem que ahir els regidors de l’equip de govern van haver de sortir de l’edifici consistorial escortats per agents de la policia davant els crits i insults d’un grup de persones que van assistir al ple exhibint banderes espanyoles i increpant els regidors.

Neus Serra i Jofre Serret han denunciat a través de les xarxes socials que al carrer van patir agressions verbals i Serra fins i tot físiques. Davant d’aquests fets, Neus Serra considera que s’ha de fer una reflexió i apunta com a responsables del que va passar ahir a alguns regidors que, segons ella, “van animar i engrescar a aquests ciutadans”.

Segons Serra, ahir es van perdre totes les formes i el respecte cap als càrrecs electes del consistori. A la pregunta sobre si presentarà denuncia per l’agressió física que va rebre, diu que encara ho està valorant però que en tot cas, demana autocrítica i remarca que “no tot es pot justificar”.

Per la seva banda, Jofre Serret espera que els partits de l’oposició condemnin els fets d’ahir.

Serret també ha destacat que entre els manifestants amb les banderes espanyoles hi havia gent d’altres poblacions.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits