malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El PSC titlla de "nyap" les obres de renovació de la xarxa d'aigua dels carrers Llibertat i Sant Elm

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar titlla de “nyap” les obres de la xarxa d'aigua que aquest dilluns s’han posat en marxa als carrers Llibertat i Sant Elm.Publicat:
24-10-2017 / 08:57:48
Actualitzat:
24-10-2017 / 10:20:25

Durant una roda de premsa, el portaveu dels socialistes, Joan Mercader, ha denunciat que l’actual govern municipal ha rebaixat en poc més de 400.000 euros el projecte inicial, deixant-lo en 650.000 euros. El projecte, que estava contemplat per aquest 2017, ascendia a 1.050.000 euros i abastava una reforma integral de tota la zona dels carrers Sant Elm, Llibertat, la plaça Joaquim Ruyra i l’avinguda del Carme. El que havia de ser una reforma integral s’ha quedat, segons Mercader, en només un canvi de la xarxa d’aigua potable i un asfaltat posterior.

Mercader considera que l’Ajuntament ha preferit fer una enquesta als veïns i passar-los la responsabilitat final de l’actuació perquè entre els diferents partits del Govern no s’hi posen d’acord. Segons ell, la rebaixa del cost del projecte passa per suprimir diferents actuacions que ja estaven contemplades.

El portaveu del PSC denuncia que no s’han donat a conèixer a tota la ciutadania els resultats de l’enquesta feta als veïns de la zona. Segons Mercader, el Govern “anomenat de les finestres obertes” no ha explicat a tota la població quina ha estat la metodologia de com s’ha fet l’enquesta i no ha donat els resultats.

A més, creu que s’ha creat un precedent provocant un greuge amb la resta de veïns de la població perquè quan s’han fet obres importants, aquests han hagut d’assumir contribucions especials.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits