malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Arriben les 3es jornades de les Mines de Can Palomeres

L'Ajuntament de Malgrat de Mar organitza demà dissabte les 3es jornades de les Mines de Can Palomeres. El programa d'enguany inclou ponències sobre els indicadors socioecològics de Can Palomeres, sobre l'impacte sociològic de les mines, així com l'experiència del centre de quiròpters de Nyer, poble situat al Conflent, a la Catalunya Nord.

 

 Publicat:
20-10-2017 / 09:29:47
Actualitzat:
20-10-2017 / 13:53:58

Segons el regidor de Patrimoni, Ricard Núñez, l'objectiu de les Jornades de  les Mines de Can Palomeres és donar a conèixer quin és l'estat de les actuacions que es realitzen en aquest entorn, així com promoure l'intercanvi d'experiències i de metodologia.

En aquesta edició es cedeix el protagonisme als aspectes socials de Can Palomeres des de tres punts de vista diferents: el de l'ecologia i del paisatge, el de l'ús que determinats col·lectius en poden fer i del de les persones que hi van venir a treballar.  

Aquesta tercera edició també servirà per presentar la nova marca Parc de les Mines, Espai natural protegit de Malgrat de Mar, que té l'objectiu de posar en valor i transmetre les característiques de la zona de les Mines de Can Palomeres dins i fora del municipi.

Les jornades acabaran a la tarda amb una passejada per l’entorn de Can Palomeres a càrrec de Jordi Serra-Cobo, biòleg de la Universitat de Barcelona i responsable dels diferents estudis realitzats sobre la colònia de ratpenats de les mines.

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits