malgratcomunicacio.cat

En directe


La revisió del Pla de Mobilitat proposa instal·lar parquímetres amb un sistema de control per matrícules

Aquest sistema, que seria gratuït, no permetria expedir més d'un tiquet a un vehicle concret durant un període determinat de temps en el mateix aparcament. La proposta pretén promoure la rotació de les places i, sobretot, acabar amb l'ús inadequat que fan alguns conductors dels rellotges d'estacionament.Publicat:
07-09-2017 / 09:27:50
Actualitzat:
06-09-2017 / 12:36:23

Un dels problemes que ha detectat l'empresa Mcrit amb la revisió del Pla de Mobilitat és que alguns usuaris dels aparcaments amb delimitació horària, com ara el de Can Rierola o el de la plaça de Catalunya, fan un ús inadequat dels rellotges d'estacionament. Quan s'esgota el temps de què disposen per ocupar una plaça d'aparcament, actualitzen l'hora del rellotge en comptes de treure el cotxe. D'aquesta manera, dificulten la rotació de vehicles a les zones d'aparcament.

Per a solucionar aquest problema i promoure la rotació de vehicles, Mcrit proposa implantar un sistema de control efectiu per a l'aparcament regulat. La idea és instal·lar parquímetres que expedeixin un tiquet gratuït als conductors amb el temps de què disposen per ocupar una plaça determinada. Els propietaris dels vehicles hauran de marcar obligatòriament la matrícula del seu cotxe per a obtenir el tiquet. El sistema no permetrà expedir-ne un altre al mateix vehicle durant un període de temps determinat.

La previsió que fa Mcrit és que la trentena de mesures que proposa l'empresa en la revisió del Pla de Mobilitat es vagin aplicant en el transcurs dels propers sis anys. L'Ajuntament de Malgrat de Mar serà l'encarregat ara de valorar quines acaba implantant i en quin ordre de prioritats.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits