malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat de Mar augmenta la presència policial a la zona turística

Tant Policia Local com Mossos d'Esquadra han augmentat la vigilància al carrer de Sant Esteve i al Passeig Marítim després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. La col·locació de pilones o jardineres de formigó en alguns punts per ara s'ha descartat per garantir l'accés dels serveis en aquestes zones i facilitar-ne l'evacuació en cas que sigui necessari.
 Publicat:
23-08-2017 / 08:30:36
Actualitzat:
23-08-2017 / 14:23:38

L'alcladessa de Malgrat de Mar Carme Ponsa ha explicat que "als llocs on hi ha més aglomeració de gent s'ha incrementat la presència policial". "Són el Passeig Marítim i el carrer de Sant Esteve, sense obviar les altres zones de Malgrat de Mar on també hi és present la Policia Local", ha afegit Ponsa.

En relació a la possibilitat de col·locar pilones o altres elements de formigó per evitar possibles atropellaments com el de Barcelona, Ponsa ha comentat que tot i que no es descarta s'ha decidit no posar-ne per ara perquè "no és només posar barreres sinó facilitar l'accés d'ambulàncies o de vehicles públics a la zona". "S'ha de mirar la prevenció però també l'evacuació", ha destacat l'alcaldessa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits