malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Aula de Música Contrapunt organitza tres concerts, un recital i un flash mob

Els alumnes de l'Aula de Música Contrapunt tancaran el curs 2017-2018 amb recitals, concerts i un flash mob, que es farà coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Música. Les primeres actuacions tindran lloc demà dissabte 17 de juny.Publicat:
16-06-2017 / 14:53:25
Actualitzat:
16-06-2017 / 15:10:14

Els recitals dels alumnes d'instrument de l'Aula de Música Contrapunt, que protagonitzaran actuacions individuals, donaran aquest dissabte el tret de sortida a quatre dies de música en diversos indrets del municipi. Aquests nois i noies tocaran al Centre Cultural a les 11:30h. El plat fort d'aquest cap de setmana tindrà lloc, però, demà a la tarda. El Centre Cultural aplegarà el Concert d'Estiu de l'Aula de Música Contrapunt a partir de les 19:30h. L'espectacle inclourà actuacions de les corals, de les orquestres i de les agrupacions instrumentals. Després del concert hi haurà, a més, un refrigeri a les Peixateries Velles a càrrec de l'AMPA de Contrapunt.

L'activitat musical de l'escola continuarà el proper dimarts 20 de juny amb un concert dels alumnes de bateria, que tindrà lloc a partir de les 19h al pati de l'Arxiu Municipal. Els músics comptaran amb el suport dels alumnes de guitarra, piano i violoncel.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Música, que se celebra el 21 de juny, la Coral Contrapunt Infantil protagonitzarà un flash mob. La iniciativa, que porta per títol Vols cantar en una coral?, es durà a terme en diversos comerços de Malgrat de Mar entre les 17h i les 18h.

Els actes es clouran el dijous 22 de juny amb un concert de Combo&Coral a càrrec del grup de Combo de música moderna i la Coral Contrapunt d'Adults. L'espectacle, que tindrà lloc a la sala de La Barretina Vermella, començarà a les 20h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits