malgratcomunicacio.cat

En directe


Parelles lingüístiques de tot el Maresme visitaran el Pla de Grau aquest diumenge

La visita, que permetrà conèixer l'espai agrícola, estarà guiada per l'enginyer agrícola i professor de la Universitat de Girona, Albert Turné. Els participants al programa Voluntariat per la Llengua llegiran, a més, textos sobre el Pla de Grau escrits per mossèn Fèlix Paradeda. L'excursió d'aquest diumenge servirà per tancar l'activitat d'enguany de les parelles lingüístiques de Malgrat de Mar.
 Publicat:
16-06-2017 / 14:17:46
Actualitzat:
16-06-2017 / 14:42:53

Les parelles lingüístiques que s'han format enguany a la comarca visitaran el proper diumenge el Pla de Grau. Un espai agríola protegit on una seixantena de pagesos conreen productes d'hora com ara patates, enciams, escaroles, tomàquets o fesolts del ganxet.

L'excursió al Pla de Grau, que començarà a les 10h, estarà guiada per Albert Turné, enginyer agrícola i professor de la Universitat de Girona. Turné aproparà als participants la història i les característiques de l'espai. Paral·lelament, les parelles lingüístiques aniran llegint textos de mossèn Fèlix Paradeda extrets del seu llibre Malgrat i sos contorns. Els escrits fan referència al Pla de Grau.

La visita del proper diumenge servirà per tancar l'activitat de les parelles lingüístiques que hi ha hagut enguany a Malgrat de Mar. Han estat una dotzena. El programa Voluntariat per la Llengua es du a terme al nostre municipi amb el suport de l'Escola d'Adults i la regidoria de Joventut.
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits