malgratcomunicacio.cat

En directe

Premiats al 2n Concurs d'Aparadors i Balcons Florits.

Massó Moda i Mª Teresa Vinardell guanyen el 2n Concurs d'Aparadors i Balcons Florits

L'aparador de la botiga Massó Moda, al carrer de Ramon Turró, i el balcó de Mª Teresa Vinardell, que viu al carrer Bellaire, han estat els més ben valorats pel jurat del 2n Concurs d'Aparadors i Balcons Florits, que ha organitzat Malgrat Turisme SL. El lliurament dels premis ha tingut lloc aquest migdia a Ca l'Arnau.Publicat:
12-06-2017 / 13:54:36
Actualitzat:
12-06-2017 / 14:24:53

El jurat, format per persones vinculades al món de la floristeria i la jardineria, ha valorat la utilització de la flor natural, l'harmonia, el color, l'originalitat, el disseny i la varietat d'espècies de les composicions. L'aparador de Massó Moda era tropical. Lluís Massó ha explicat que "van fer tres ambients en el mateix aparador: en un hi ha orquídees, en el segon, ficus tropicals i al mig, plantes grasses". "Recomano que la gent s'hi apunti, val la pena, i ens dóna l'opció de fer un aparador una mica diferent", ha afegit Massó. En aquesta categoria s'han presentat 3 establiments. També han estat premiats els aparadors de Love & Paradise i Francesc Cano. Als tres comerços se'ls ha lliurat una distinció que els certifica com a guanyadors.

Pel què fa als balcons, el de Mª Teresa Vinardell ha estat considerat el millor d'entre els tres que entraven a concurs. La guanyadora, que s'ha mostrat molt il·lusionada, ha detallat que "el seu balcó té vuit metres i hi ha geranis i petúnies i és molt variat". Vinardell ha destacat que el seu balcó està florit durant tot l'any. Els balcons de Lluïsa Cano i Albert Gual també han estat premiats. Mª Teresa Vinardell ha guanyat un xec regal de 100 euros, Lluïsa Cano, un de 50 euros, i Albert Gual, un de 25 euros. Els guanyadors podran canviar els premis en qualsevol dels quatre establiments dedicats a la floristeria i jardineria del poble.

La regidora de Comerç i Turisme, Ester Martínez (ERC), ha valorat positivament l'edició del concurs d'enguany tot i la poca participació. Martínez diu que hauria preferit que "molta més gent hi hagués participat per poder tenir un Malgrat més engalanat amb flors als balcons i aparadors". "Als comerciants podrem incidir una mica més i intentar que l'any que ve en participin més i ens haurem de plantejar com podem arribar més als ciutadans i ciutadanes i fer-los saber que volem que el poble tingui els balcons florits", ha afegit Martínez. En aquest sentit la regidora ha avançat que s'estudiarà de quina manera es pot atraure més malgratencs i malgratenques a participar al concurs. Proposa, per exemple, començar abans, fer més publicitat o involucrar més els jardiners del poble.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits