malgratcomunicacio.cat

En directe


El govern desmenteix que s'hagi limitat l'accés de l'oposició a la ràdio

El govern municipal assegura a través d'un comunicat que tots els partits, inclosos els de l'oposició, han pogut fer declaracions a l'emissora municipal quan ho han considerat oportú. En relació a les entrevistes del programa Ona política, el govern explica que "la voluntat ha estat fer una aturada per reflexionar i centrar els esforços en la propera temporada 2017-2018".Publicat:
05-06-2017 / 14:04:39
Actualitzat:
05-06-2017 / 14:19:34

El nou govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, detalla en el comunicat que ha enviat als mitjans de comunicació que ha decidit "traçar una estratègia en matèria de comunicació que tingui per objectiu fer de la ràdio un espai obert i participatiu, tant pels representants polítics com per la ciutadania". Afegeix, a més, que l'emissora municipal ha tractat a tots els partits polítics de la mateixa manera" i que "no s'ha perjudicat o beneficiat a cap partit".

Per altra part, el govern anuncia que es planteja actualitzar el Reglament regulador de la participació dels regidores i regidores i dels grups municipals als òrgans d'informació i difusió municipal de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. En aquest sentit, puntualitza que l'objectiu és "adaptar-lo als nous canals de comunicació que han aparegut en els darrers anys i incloure-hi les recomanacions dels tècnics".

El govern reitera que "tots els partits tenen garantit l'accés a l'emissora municipal en tot moment" i que poden fer les declaracions que vulguin, que seran emeses als espais dedicats a la informació i també publicades al portal www.malgratcomunicacio.cat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits