malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat Nord podrà opinar sobre el barri avui al Pavelló Germans Margall

L'Ajuntament de Malgrat de Mar portarà a terme avui una sessió de participació ciutadana dins el projecte de regeneració urbana que es fa al barri de Malgrat Nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La sessió tindrà lloc avui a les 21h al Pavelló Germans Margall.Publicat:
25-05-2017 / 08:35:47
Actualitzat:
24-05-2017 / 14:03:27

Durant els darrers mesos, un equip de tècnics, contractat per la Diputació de Barcelona, ha realitzat un estudi sobre el barri per determinar els aspectes que cal millorar. Aquest treball de camp ha permès obtenir les aportacions, opinions, demandes i queixes dels veïns i veïnes de Malgrat de Mar. La fase d'estudi ja està enllestida i ara es començarà a fer el document amb les propostes d'actuació. Abans de fer-ho, però, l'Ajuntament organitzarà una sessió de participació perquè la ciutadania pugui expressar el seu parer.

Ramir Roger (ERC), regidor de Participació Ciutadana, ha fet una crida a la ciutadania per tal que assisteixi a la sessió perquè, entre d'altres coses, permetrà "conèixer de primera mà quins aspectes són els més positius de la zona on viuen i quins són els aspectes que cal millorar".

La sessió es farà avui al Pavelló Germans Margall a partir de les 21h. La reunió s'ha planificat en dues parts: d'una banda, l'equip que redacta del projecte de regeneració de Malgrat Nord farà una exposició de la diagnosi; i, de l'altra, els veïns i veïnes podran intervenir i fer les aportacions que considerin oportunes.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 18.150 euros per portar a terme aquesta diagnosi del barri. L'objectiu ha estat analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de Malgrat nord i establir les actuacions i estratègies que s'han desenvolupar en els propers anys. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits