malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat Turisme reedita el Concurs de Balcons i Aparadors Florits

El Concurs d'Aparadors i Balcons Florits persegueix l'objectiu de guarnir uns dies les botigues i els carrers del municipi. Les inscripcions per a participar-hi es poden formalitzar a Ca l'Arnau fins aquest divendres. El jurat valorarà les composicions entre el 29 de maig i el 5 de juny.Publicat:
23-05-2017 / 09:46:54
Actualitzat:
23-05-2017 / 10:44:01

Les plantes i les flors que els participants utlitzin per a guarnir els seus aparadors i balcons han de ser naturals i no poden suposar cap perill per als vianants. El jurat, que valorarà la utilització de la flor natural, l'harmonia, el color, l'originalitat, el disseny i la varietat d'espècies de les composicions, estarà format per persones vinculades al món de la floristeria i la jardineria.

Ester Martínez (ERC), regidora de Comerç i Turisme, ha explicat que l'objectiu del concurs "és engalar el nostre poble". "Ja està bé que ens queixem perquè tenim un poble molt maco. I l'hem de fer més bonic per tal que la gent que vingui vegi balcons florits, que sentim allò que tots portem dintre pel nostre poble i ho poguem transmetre a través de les nostres façanes", ha afegit al regidora.

Els tres millors balcons rebran com a premi xecs regal valorats en 100 euros, 50 euros i 25 euros. Als aparadors premiats se'ls lliurarà una distinció que certificarà l'establiment com a guanyador.

Per a participar al 2n Concurs d'Aparadors i Balcons Florits cal formalitzar una inscripció prèvia a la seu de Malgrat Turisme SL, ubicada al carrer Bellaire, 2, fins aquest divendres 26 de maig. També poden trucar al telèfon de l'ens, al 93 765 56 42, o bé enviar un correu electrònic a turisme@turismemalgrat.com. Tots els participants rebran un descompte del 10% en productes a utilitzar per guarnir els balcons i aparadors en diverses establiments del poble.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits