malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat es promociona a la fira World Travel Market de Londres fins dimecres

Malgrat Turisme és aquests dies a la World Travel Market de Londres per promocionar el municipi. Aquest certamen internacional està adreçat a agents i professionals del sector turístic i aplega a més de 50.000 professionals amb més de 5.000 expositors de 182 països diferents.Publicat:
08-11-2016 / 08:36:11
Actualitzat:
08-11-2016 / 08:38:06

Malgrat participa a la fira des del mostrador de Costa Barcelona en l'estand institucional de Catalunya. Malgrat Turisme té ja concertades reunions amb diferents agències britàniques per aquests tres dies de fira a Londres. 

La regidora de Turisme, Carme Ponsa (JXM) ha explicat que durant aquests dies es promocionarà Malgrat de Mar com a destinació turística familiar i també sènior. "El mercat britànic és molt important. El britànic és un client de llarga estada i a més, que gasta en el municipi", ha destacat la regidora.  Malgrat de Mar ja va participar l'any passat a la World Travel Market de Londres amb l'objectiu de recuperar i ampliar el turisme britànic. La regidora de Turisme ha detallat que "la proximitat amb Barcelona ens ajudar a l'hora de donar a conèixer Malgrat com a destinació turística, ja que ja actualment hi ha la tendència entre el mercat britànic de combinar ciutat i platja durant les seves vacances".

Segons dades estadístiques de Turisme de Catalunya, el turista britànic viatja tot l'any i més de la meitat de les reserves es fan on-line. La majoria de compres es fan a través de l'ordinador, seguit de la tableta i el mòbil.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits