malgratcomunicacio.cat

En directe


La programació cultural per a la mainada "Arrels d'art" s'ajorna fins l'any vinent per qüestions pressupostàries

La 2a edició de la programació cultural per a públic infantil "Arrels d'art" no començarà aquest mes d'octubre, tal i com inicialment estava previst. La Regidoria de Cultura ha anunciat avui dimarts que la segona edició es posarà en marxa a partir del proper mes de gener. La manca de pressupost ha obligat a la regidoria a suspendre els actes previstos per aquest darrer trimestre.Publicat:
11-10-2016 / 15:22:26
Actualitzat:
11-10-2016 / 15:30:17

El regidor de Cultura, Albert Cuní, ha explicat que en aquests moments no té disponibles els 7.000 euros que costen els actes. "Degut a una modificació de la previsió pressupostària inicial, no és possible iniciar ara el cicle d'"Arrels d'Art", ha matisat Albert Cuní. El regidor de Cultura ha afegit que la voluntat és reprendre aquest cicle a partir del proper mes de gener. 

"Arrels d'Art" va néixer l'any passat amb la voluntat de garantir l’accés de la mainada a la cultura. La filosofia d'aquest cicle és posar a l'abast de nens i nenes recursos, que a través de diverses tècniques, els desperten l’interès i la curiositat envers l’art i la cultura. Alhora també es pretén que els més petits es familiaritzin amb els diferents llenguatges artístics.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits